slogan7-al

21 Tetor. “Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike”.

Titulli i aktivitetit: 21 Tetor. “Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike”.

Data e zhvillimit: 21 tetor 2014

Vendi i organizimit: Hotel Victoria Tiranë

Organizatori/ofruesi: Shoqata “Mjeku i Përgjithshëm dhe i Familjes”

Kontakte: Tel: 355 67 20 92 437 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek i përgjithshëm, kardiolog, neurolog, kirurg, ortoped.

Kreditet : 3