slogan7-al

3 nentor 2014 – 1 prill 2015 Kurs 5 mujor për ekografinë klinike me mjekët e familjes.

Titulli i aktivitetit: 3 nentor 2014 – 1 prill 2015 Kurs 5 mujor për ekografinë klinike me mjekët e familjes. 

Data e zhvillimit: 3 nentor 2014 – 1 prill 2015

Vendi i organizimit: Klinika Erton, Rr Don Bosco, Pall.92

Organizatori/ofruesi: Shoqata shqiptare e Studimit dhe Aplikimit të Ultratingullit në Mjekësi e Biologji

Kontakte: Tel: 0682260786 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek Infermier Menaxherë Stomatologë Farmacistë

Kreditet : 199