slogan7-al

11 -13 dhjetor 2014 Edukimi në Vazhdim i Mjekëve dhe Farmacistëve për të rejat në trajtimin e patologjive bazë, preparatet e reja, dozat , kombinimet dhe efektet anësore. ELBASAN.

Titulli i aktivitetit: 11-13 dhjetor 2014 Edukimi në Vazhdim i Mjekëve dhe Farmacistëve për të rejat në trajtimin e patologjive bazë, preparatet e reja, dozat , kombinimet dhe efektet anësore. ELBASAN.

Data e zhvillimit: 20-23 nëntor 2014

Vendi i organizimit: Poliklinika Qëndore Elbasan

Organizatori/ofruesi: Shoqata Për Një Shqipëri Të Shëndetëshme

Kontakte: Tel: 0682099064 E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve: Mjek Farmacistë

Kreditet : 11