slogan7-al

25 Shtator, Tiranë/Konferencë. Financimi dhe sfidat në sistemet e kujdesit shëndetësor për rajonin e Ballkanit. Forumi i 8-të ballkanik i institucioneve të sigurimeve shëndetësore publike.

Titulli i aktivitetit:

25 Shtator, Tiranë/Konferencë. Financimi dhe sfidat në sistemet e kujdesit shëndetësor për rajonin e Ballkanit. Forumi i 8-të ballkanik i institucioneve të sigurimeve shëndetësore publike.

Data e zhvillimit:

25-26.09.2014

Vendi i organizimit:

Hotel Sheraton, Tiranë

Organizatori/ofruesi:

FSDKSH

Kontakte:

Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. .  tel: 355 4 230 984

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Mjek

Farmacist

Infermier

Menaxher/drejtor

Kreditet :

7