slogan7-al

27 Shtator ,Tiranë/Leksion. Farmakoekonomi dhe marketing farmaceutik.

Titulli i aktivitetit:

27 Shtator ,Tiranë/Leksion. Farmakoekonomi dhe marketing farmaceutik.

Data e zhvillimit:

27.09.2014

Vendi i organizimit:

Hotel Viktoria Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

Tel: 355 68 21 48 193 

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Infermier

Menaxher/drejtor 

Farmacist

Specialist të shëndetit publik

Kreditet:

4