slogan7-al

14 Nëntor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e 15-të e Shoqatës pediatrike shqiptare me pjesëmarrje ndërkombëtare.

Titulli i aktivitetit:

14 Nëntor, Tiranë/Konferencë. Konferenca e 15-të e Shoqatës pediatrike shqiptare me pjesëmarrje ndërkombëtare.

Data e zhvillimit:

14-15.11.2014

Vendi i organizimit:

Hotel Tirana International

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Kontakte:

Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. tel: 355 68 20 66 561

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Mjek pediater dhe nënspecialitete

Kreditet :

16