slogan7-al

2 Tetor, Tiranë/Trajnim. Implantologjia e drejtuar dixhitale dhe shtimi kockor biologjik.

Titulli i aktivitetit:

2 Tetor, Tiranë/Trajnim. Implantologjia e drejtuar dixhitale dhe shtimi kockor biologjik.

Data e zhvillimit:

2-4.10.2014

Vendi i organizimit:

Salla e Trajnimeve NetRDA dhe klinika dentare DemiraqiDental

Organizatori/ofruesi:

NetRDA dhe Demiraqi-Dental

Kontakte:

Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. tel: 355 69 20 46 785

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Dentist

Kreditet :

25