slogan7-al

25 Shtator, Fier/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë në kujdesin shëndetësor parësor.

Titulli i aktivitetit:

25 Shtator, Fier/Trajnim. Përmirësimi i cilësisë dhe sigurisë në kujdesin shëndetësor parësor.

Data e zhvillimit:

25.09.2014

Vendi i organizimit:

Salla e poliklinikës, Fier

Organizatori/ofruesi:

Qendra Kombëtare e Cilësisë,Sigurisë dhe Akreditimit të Institucioneve Shëndetësore.

Kontakte:

Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. tel: 355 692535123, 042234221

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Mjek i përgjithshëm

Infermier

Menaxher/drejtor

Kreditet :

3