slogan7-al

24 Shtator, Shkodër/Seminar. Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike.

Titulli i aktivitetit:

24 Shtator, Shkodër/Seminar. Përditësimi në përdorimin e përgjegjshëm të disa barnave antikoagulantë, antiagregantë dhe antibiotikë në praktikën klinike.

Data e zhvillimit:

24.09.2014

Vendi i organizimit:

Spitali Shkodër

Organizatori/ofruesi:

Shoqata e Mjekut të përgjithshëm dhe të familjes

Kontakte:

Email: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. tel: 355 67 20 92 437

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Mjek i përgjithshëm, kardiolog, neurolog, kirurg, ortoped.

Kreditet :

5