slogan7-al

22 Shtator, Trajnim.Standarde maksimale në menaxhimin, shërbimin, profilaksinë, etikën dhe edukimin mjekësor dentar.

Titulli i aktivitetit:

22 Shtator, Trajnim.Standarde  maksimale   në  menaxhimin,  shërbimin,  profilaksinë,  etikën  dhe edukimin  mjekësor  dentar.

Data e zhvillimit:

22.09.2014 (16 ditë)

Vendi i organizimit:

ISSAT Tiranë 

Organizatori/ofruesi:

ISSAT Tiranë

Kontakte:

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Mjek

Infermier

Menaxher/drejtor

Farmacist

Punonjës social

Kreditet :

65