slogan7-al

7-14 Korrik Tiranë/Trajnim. Siguria ushqimore dhe sistemi i survejances së rezistencës bakteriale.

Titulli i aktivitetit:

7 Korrik Tiranë/Trajnim. Siguria ushqimore dhe sistemi i survejances së rezistencës bakteriale.

Data e zhvillimit:

7-14.07.2014

Vendi i organizimit:

ISHP

Organizatori/ofruesi:

Instituti i Shëndetit Publik

Kontakte:

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.   tel: 0355 672052993

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Mjek , mikrobiolog/epidemiolog/veteriner

Kreditet :

31