slogan7-al

5 Qershor, Manëz. Infeksionet e rrugëve të sipërme dhe të poshtme urinare SST, diabet mellitus.

Titulli i aktivitetit:

5 Qershor, Manëz. Infeksionet e rrugëve të sipërme dhe të poshtme urinare SST, diabet mellitus. 

Data e zhvillimit:

5.06.2014 (10 ditë)

Vendi i organizimit:

QSH Manëz

Organizatori/ofruesi:

QSH Manëz

Kontakte:

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.   tel: 0355 69 52 11 352

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Për stafin e Qendrës

Mjek

Infermier

Kreditet :

7