slogan7-al

27 Qershor Tiranë/Konferencë. Komorbiditeti në Psikiatri.

Titulli i aktivitetit:

27 Qershor Tiranë/Konferencë. Komorbiditeti në Psikiatri.

Data e zhvillimit:

27-28.06.2014

Vendi i organizimit:

Tirana International Hotel

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Shqiptare e Psikiatrisë

Kontakte:

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. tel: 355 67 40 35 808

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Mjek

Infermier

Psikolog, punonjës social dhe punonjës të shëndetit mendor

Kreditet :

14