slogan7-al

20 Qershor Tiranë/Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet”

Titulli i aktivitetit

20 Qershor Tiranë/Seminar  “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet”

Data e zhvillimit:

20.06.2014

Vendi i organizimit:

Hotel Victoria ,Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata e Diabetit në Shqipëri

Kontakt

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve

Farmacist

Kreditet:

4