slogan7-al

5 Qershor, Tiranë/Trajnim. Shëndeti mendor i gruas dhe rëndësia e formulimit të udhërrëfyesve klinik.

Titulli i aktivitetit:

5 Qershor, Tiranë/Trajnim. Shëndeti mendor i gruas dhe rëndësia e formulimit të udhërrëfyesve klinik.

Data e zhvillimit:

5.06.2014

Vendi i organizimit:

QSUT salla e telepsikiatrisë

Organizatori/ofruesi:

Shërbimi i Psikiatrisë

Kontakte:

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. tel:355 6720 43 723

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Mjek psikiatër

Infermier në psikiatri

Psikolog

Punonjës social

Kreditet :

3