slogan7-al

4 Qershor, Tiranë/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë”

Titulli i aktivitetit: 4 Qershor, Tiranë/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë”
Data e zhvillimit:

4.06.2014

Vendi i organizimit: SUOGJ Mbretëresha Geraldinë, Tiranë
Organizatori/ofruesi: Qendra për Studime të Avancuara 
Kontakte: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek ,Pediatër, Gjinekolog në sherbimin parsor dhe poliklinika.

Infermier ndihmes infermier në shërbimin parësor ,poliklinika, maternitet.

Farmaciste.

Psikiater, Psikolog ne poliklinika dhe QSH.

Kreditet: 3