slogan7-al

Përmet. Cikël leksionesh për zgjerimin e njohurive profesionale të infermierëve dhe zbatimin korrekt të protokollit të kujdesit në shërbimin spitalor, viti 2014.

Titulli i aktivitetit:

Përmet.  Cikël leksionesh për zgjerimin e njohurive profesionale të infermierëve dhe zbatimin korrekt të protokollit të kujdesit në shërbimin spitalor, viti 2014. 

Data e zhvillimit:

Në vazhdimësi 2014

Vendi i organizimit:

Salla e trajnimeve DSHP Përmet

Organizatori/ofruesi:

DSHS Përmet

Kontakte:

E-mail: spitalipëKjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.   tel:355 68 90 90 274

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Për stafin e spitalit

Infermier

Kreditet :

10