slogan7-al

Përmet. Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes , DSHP Përmet.

Titulli i aktivitetit:

Përmet. Trajnim në fushën e mjekësisë së familjes , DSHP Përmet.

Data e zhvillimit:

Në vazhdimësi 2014

Vendi i organizimit:

DSHP Përmet

Organizatori/ofruesi:

DSHP Përmet

Kontakte:

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.   tel: 0355 69 22 59 659

Kategoria e  pjesëmarrësve:

Për stafin e qendrës

Mjek specialist dhe i përgjithshëm

Kreditet :

28