slogan7-al

27 Prill, Kavajë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë"

Titulli i aktivitetit:

27 Prill, Kavajë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 

Data e zhvillimit:

27.04.2014

Vendi i organizimit:

Spitali Kavajë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

Tel 0692175193

E-mail: edjonabici@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Infermier

Menaxher/drejtor 

Farmacist

Specialist të shëndetit publik

Kreditet:

4