slogan7-al

10 Prill, Tiranë/Seminar. Edukimi në vazhdim i mjekëve specialistë pol.sp. nr.3 Tiranë për vitin 2014.

Titulli i aktivitetit: 10 Prill, Tiranë/Seminar. Edukimi në vazhdim i mjekëve specialistë pol.sp. nr.3 Tiranë për vitin 2014
Data e zhvillimit:

10.04.2014 dhe në  maj, qershor, shtator, nëntor.

Vendi i organizimit: Poliklinika e Specialiteteve nr.3 Tiranë
Organizatori/ofruesi: Poliklinika e Specialiteteve nr.3 Tiranë
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.   cel: 355672088168
Kategoria e  pjesëmarresve

Për stafin e Poliklinkës

Mjek specialist

Infermier

Menaxher/drejtor

Kreditet: 8