slogan7-al

8-9 Maj Tiranë/ Seminar, Fizika Sanitare - zhurmat dhe modalitetet praktike të monitorimit dhe ekspertizës sanitare.

Titulli i aktivitetit: 8-9 Maj Tiranë/ Seminar, Fizika Sanitare - zhurmat dhe modalitetet praktike të monitorimit dhe ekspertiëzs sanitare.
Data e zhvillimit:

8-9.05.2014

Vendi i organizimit: Tiranë, salla e trajnimeve ISHP
Organizatori/ofruesi: Instituti i  Shëndetit Publik
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. cel: 355672052927
Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek higjenistë

Shëndet publik, kimist, biokimist.

Kreditet: 10