slogan7-al

18 Prill, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre.

Titulli i aktivitetit: 18 Prill, Tiranë/Trajnim. Shërbimet Spitalore, Menaxhimi dhe përmirësimi i tyre.
Data e zhvillimit:

18.04.2014 - 3.05.2014

Vendi i organizimit: ISSAT, Tiranë
Organizatori/ofruesi: ISSAT
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek okulist, kardiolog, gjinekolog.

Infermier

Farmacist

Dentist

Menaxher/drejtor

Studentë, niveli +2 i Shëndetit Publik ,viti i 4 & 5 Mjeksi.

Kreditet: 65