slogan7-al

1 Prill Vlorë /Workshop, Trauma ,Koncepte Moderne të Vlerësimit dhe Trajtimit.

Titulli i aktivitetit: 1 Prill Vlorë /Workshop, Trauma ,Koncepte Moderne të Vlerësimit dhe Trajtimit
Data e zhvillimit:

1.4.2014

Vendi i organizimit: Spitali Rajonal Vlorë
Organizatori/ofruesi: Spitali Rajonal Vlorë
Kontakte:

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Cel: 355 69 215 2352

Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek

Infermier

Kreditet: 7