4-5 Prill, Korçë /Seminar Vjetor i Zhvillimit të Lidershipit Shqiptar të Telemjeksisë dhe shëndetit elektronik.

Titulli i aktivitetit: 4-5 Prill, Korçë /Seminar Vjetor i Zhvillimit të Lidershipit Shqiptar të Telemjeksisë dhe shëndetit elektronik.
Data e zhvillimit:

4-5.04.2014

Vendi i organizimit: Korçë
Organizatori/ofruesi: International Virtual e-Hospital Foundation
Kontakte:

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Cel: 355 672103672

Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek

Infermier

Menaxher/drejtor

Kreditet: 7