slogan7-al

20 Mars, Tiranë. Workshop/ Trajtimi dhe monitorimi i pacientëve hemofilik.

Titulli i aktivitetit: 20 Mars, Tiranë. Workshop/ Trajtimi dhe monitorimi i pacientëve hemofilik
Data e zhvillimit:

20.03.2014

Vendi i organizimit: Hotel Victoria , Tiranë.
Organizatori/ofruesi: MSH dhe Federata botërore e Hemofilisë
Kontakte:

E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

tel: 355662042731

Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek hematolog, lab biokimik klinik, pediater, ortoped.

Stomatolog

Infermier

Menaxher/drejtor

Kreditet: 6