slogan7-al

Mars-Prill Tiranë/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë”

Titulli i aktivitetit: Mars- Prill Tiranë/Trajnim “Identifikimi dhe testimi i Depresionit Paslindjes tek gratë”
Data e zhvillimit:

28/03/2014

29/03/2014

04/04/2014

05/04/2014

Vendi i organizimit: Tiranë
Organizatori/ofruesi: Qendra për Studime të Avancuara 
Kontakte: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek ,Pediatër, Gjinekolog në sherbimin parsor dhe poliklinika.

Infermier ndihmes infermier në shërbimin parësor ,poliklinika, maternitet.

Farmaciste.

Psikiater, Psikolog ne poliklinika dhe QSH.

 

Kreditet: 3