slogan7-al

13 Mars, Gramsh/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale"

Titulli i aktivitetit:

13 Mars, Gramsh/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale" 

Data e zhvillimit:

13.03.2014

Vendi i organizimit:

Bar Landi , Gramsh

Organizatori/ofruesi:

Urdhëri i Infermierit të Shqipërisë

Kontakt

e-mail: auroragjoshi@yahoo.com

tel:+355696697739

Kategoria e pjesëmarrësve:

Infermier

Kreditet:

5