slogan7-al

26 Mars, Seminar “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular”

Titulli i aktivitetit: 26 Mars, Seminar  “Probiotikët dhe rëndësia e përdorimit të tyre. Ramiprilli në trajtimin e riskut kardiovaskular”
Data e zhvillimit: 26.03.2014
Vendi i organizimit: Elbasan
Organizatori/ofruesi: Spitali Gjerman
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek Familje
Kreditet: 5