slogan7-al

21 Shkurt, Seminar “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet”

Titulli i aktivitetit

21 Shkurt, Seminar  “Roli i farmacistëve në diagnostikimin, trajtimin dhe ndjekjen e personave me Diabet”

Data e zhvillimit:

21.02.2014

Vendi i organizimit:

Hotel Mediterran , Shkoder

Organizatori/ofruesi:

Shoqata e Diabetit në Shqipëri

Kontakt

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa. Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve

Farmacist

Kreditet:

4