slogan7-al

23 Shkurt,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë"

Titulli i aktivitetit:

23 Shkurt,Tiranë "Vlerësimi dhe fillimi i insulinoterapisë" 

Data e zhvillimit:

23.02.2014

Vendi i organizimit:

Hotel Victoria ,Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Kombëtare e Shëndetit Publik

Kontakt

Tel 0692175193

E-mail: edjonabici@yahoo.com

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Infermier

Menaxher/drejtor 

Farmacist

Specialist të shëndetit publik

Kreditet:

4