slogan7-al

20 Shkurt/Trajnim, Perdorimi i antibiotikëve dhe roli i farmacistit.

Titulli i aktivitetit: 20 Shkurt/Trajnim on line, Perdorimi i antibiotikëve dhe roli i farmacistit.
Data e zhvillimit:

20.02.2014

Vendi i organizimit: www.coursesite.com
Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Farmacisë,  Tiranë
Kontakte: E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  tel: 42362710
Kategoria e  pjesëmarresve

Farmacist

Kreditet: 3