slogan7-al

Seminar, Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve të kujdesit shëndetësor parësor.

Titulli i aktivitetit

Seminar, Forcimi i kapaciteteve kombëtare të profesionistëve të kujdesit shëndetësor parësor

Data e zhvillimit:

papërcaktuar (në përditësim)

Vendi i organizimit:

papërcaktuar (në përditësim)

Organizatori/ofruesi:

Instituti Shqipëtar i Shëndetit dhe Zhvillimit Shoqëror

Kontakt 

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Tel: +355 672071679

 Kategoria e pjesëmarrësve

Mjek

Infermier

Stomatolog

Farmacist

Menaxher/drejtor

Kreditet:

21