slogan7-al

5 Prill,Leksione te hapura "SST dhe menaxhimi i tyre" Universiteti Kristal.

Titulli i aktivitetit: 5 Prill,Leksione te hapura "SST dhe menaxhimi i tyre" Universiteti Kristal
Data e zhvillimit: 5.04.2014
Vendi i organizimit: Universiteti Kristal Autostrada Tirane-Durres, Kilometri 3 
Organizatori/ofruesi: Universiteti Kristal
Kontakte:

Marsida Duli
E-mail: mKjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Tel:0666071226

Kategoria e  pjesëmarresve Mjek, Stomatolog,Infermire, Menaxher, Farmacist
Qëllimi i aktivitetit: Te behen te njohura bazat diagnostike te semundjeve seksuale, menyrat e preveniminit e te trajtimit si dhe te plotesojme njohurite e populates per strukturen menaxhuese te grupit te semundjeve seksuale.
Kreditet: 5