slogan7-al

27 Shkurt/Trajnim, Ligji i shëndetit mendor, dhe nënaktet ligjore.

Titulli i aktivitetit: 27 Shkurt/Trajnim, Ligji i shëndetit mendor, dhe nënaktet ligjore.
Data e zhvillimit:

27.02.2014

Vendi i organizimit: Salla e Telemedicinës, QSUT,  Tiranë
Organizatori/ofruesi: Shërbimi i Psikiatrisë QSUT,  Tiranë
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  tel:355 67 40 35 808 
Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek psikiatër

Infermier

Psikolog dhe punonjës social

Kreditet: 2