slogan7-al

1 Shkurt/Seminar, Kurs teoriko-praktik në estetikë , niveli bazë dhe i avancuar.

Titulli i aktivitetit: 1 Shkurt/Seminar, Kurs teoriko-praktik në estetikë , niveli bazë dhe i avancuar. NE PROCES
Data e zhvillimit:

1.02.2014

Vendi i organizimit: Universiteti Aldent
Organizatori/ofruesi: Dental Leader Corsi
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.   tel: 355 4 23 63 633
Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek

Stomatolog

Kreditet: 6