slogan7-al

20 Shkurt, Tirane "Bazat e edukimit dhe promocionit të shëndetit"

Titulli i aktivitetit:

20 Shkurt, Tirane "Bazat e edukimit dhe promocionit të shëndetit"

Data e zhvillimit:

20/02/2014

Vendi i organizimit:

Salla e konferencave - Caritas

Organizatori/ofruesi:

Caritas Shqiptar

Kontakt

E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Kreditet:

5