slogan7-al

Janar - Mars, Lezhë / Seminar “Kujdesi Paliativ për profesionistët e shëndetit në kujdesin parësor"

Titulli i aktivitetit: Janar - Mars, Lezhë / Seminar  “Kujdesi Paliativ për profesionistët e shëndetit në kujdesin parësor"
Data e zhvillimit: Janar dhe Mars 2014
Vendi i organizimit:

Lezhë 

Kukës 

Organizatori/ofruesi: PCEC Albania/Qedra për Kujdes Paliativ e Edukim 
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.  
Tel: 0682200162
Kategoria e  pjesëmarresve  Mjek dhe infermier të kujdesit parëso
Kreditet: 40