slogan7-al

3,4,10,11 Shkurt, Trajnim, Rritja e cilesise, sigurise dhe aksesit ne kujdesin shendetesor.

Titulli i aktivitetit

3,4,10,11 Shkurt, Trajnim, Rritja e cilesise, sigurise dhe aksesit ne kujdesin shendetesor

Data e aktivitetit

3,4,10,11.02.2014

Vendi i organizimit:

Lezhe

Organizatori/ofruesi:

DRSH Lezhe

Kontakt

Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

0682587927

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek te pergjithshem

Infermier

Kreditet:

8