slogan7-al

24 Janar, Korçë/Trajnim mbi kujdesin shëndetësor parandalues, depistimin dhe edukimin shëndetësor.

Titulli i aktivitetit:

24 Janar, Korçë/Trajnim mbi kujdesin shëndetësor parandalues, depistimin dhe edukimin shëndetësor.

Data e zhvillimit:

24.01.2014

Vendi i organizimit:

DRSH Korçë 

Organizatori/ofruesi:

DRSH Korçë

Kontakt

e-mail: flaurajani@yahoo.com 

tel:+355664016344

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek të shërbimit parësor

Kreditet:

11 kredite