slogan7-al

18 Janar, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale"

Titulli i aktivitetit:

18 Janar, Tiranë/Seminar "Rritja e cilësisë dhe etikës profesionale".

Data e zhvillimit:

18.01.2014

Vendi i organizimit:

UISH, Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Urdhëri i Infermierit të Shqipërisë

Kontakt

e-mail: auroragjoshi@yahoo.com

tel:+355696697739

Kategoria e pjesëmarrësve:

Infermier

Kreditet:

5