slogan7-al

11 -12 Janar, Konferencë Kombëtare e Shkencave Mjekësore

Titulli i aktivitetit: 11 -12 Janar, Konferencë Kombëtare e Shkencave Mjekësore 
Data e zhvillimit: 11 - 12/01/2014
Vendi i organizimit: Salla Blu - Fakulteti i Mjekësisë
Organizatori/ofruesi: Fakulteti i Mjekësisë dhe organizata Brainstorm
Kontakte: E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek të specialiteteve të ndryshme

Infermier 

Dentist 

Farmacist 

Kreditet: 8