slogan7-al

15-16 Janar/Tiranë "Përditësimi i protokolleve klinike për epilepsitë dhe dhimbjet e kokës"

Titulli i aktivitetit:

15-16 Janar/Tiranë "Përditësimi i protokolleve klinike për epilepsinë dhe dhimbjet e kokës" 

Data e zhvillimit:

15 -16.01.2014

 

Vendi i organizimit:

Tiranë

Organizatori/ofruesi:

Shërbimi i Neurologjisë

Kontakt

Tel 0672042993

E-mail: jkruja@gmail.com

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek

Infermier

Kreditet:

5