slogan7-al

17 Janar, Korçë / Bashkërendimi i veprimeve me shërbimin primar në monitorimin e shtatëzanisë.

Titulli i aktivitetit:

17 Janar, Korçë / Bashkërendimi i veprimeve me shërbimin primar në monitorimin e shtatëzanisë - nyje nevralgjike në reduktimin e morbiditetit dhe mortalitetit amtaro-fetal.

Data e zhvillimit:

17 - 18. 01.2014 

 

Vendi i organizimit:

Korçë

 

Organizatori/ofruesi:

Shoqata Shqiptare Obsterik-Gjinekologjisë

 

Kontakt

e-mail: ilirtasha@yahoo.com

tel:+355692071985

Kategoria e pjesëmarrësve:

Mjek Obstetër-gjinekolog

Mjek Familje

Infermier

Mami

 

Kreditet:

5