slogan7-al

24-28 Prill, Workshop “Asbesti si një dëmtues i shëndetit të punëtorëve dhe i shëndetit ambjental”,

Titulli i aktivitetit: 24-28 Prill, Workshop “Asbesti si një dëmtues i shëndetit të punëtorëve dhe i shëndetit ambjental”
Data e zhvillimit: 24-28 Prill 2012
Vendi i organizimit: ISHP
Organizatori/ofruesi: Instituti i Shëndetit Publik
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjek, specialist të shëndetit në punë
Infermier, specialist të shëndetit në punë
Menaxher/Drejtor
Qëllimi i aktivitetit: Situata, nevojat për ndërhyrje, masat e rekomanduara nga OBSH për minimizimin e impaktit dhe rriskut nga ndotësi asbest, ndërgjegjësimi i ekspertëve në nivel kombëtar.  Orientimi për ndërhyrje në të ardhmen, politikat e nevojshme, masat konkrete afat shkurtër dhe afat gjatë për trajtimin e asbestit në nivel kombëtar dhe europian.
Kreditet: 25

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5