slogan7-al

31 Mars, Konferencë Shkencore “Etika në Mjekësi”

Titulli i aktivitetit: 31 Mars, Konferencë Shkencore “Etika në Mjekësi”
Data e zhvillimit: 31.03.2012
Vendi i organizimit: Hotel Tirana International
Organizatori/ofruesi: Departamenti i Shkencave Mjekësore i Institutit Alb-Shkenca
Kontakte:

Të  gjithë të interesuarit mund të rregjistrohen në faqen e internetit :
http://www.alb-shkenca.org/index.php?/Aktivitete_te_Alb-Shkences/Ethics_in_Medicine.php
si dhe adresat e e-mailive:
E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
E-mail:Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.

Shënim: Tarifa e rregjistrimit në këtë aktivitet ështe 25 mijë lekë (të vjetra)

Kategoria e  pjesëmarresve

Mjek nga të gjitha specialitetet

Infermier

Menaxher/Drejtor

Dentist

Farmacist

Laborant

Qëllimi i aktivitetit: Theksimi i  rëndësisë së Etikës mjekësore në aktivitetin e përditshëm të të gjithë profesionistëve të mjekësisë , si dimension themelor i raportit me pacientin.
Përditësimi i profesionistëve të mjekësisë me konceptet e reja lindur nga përqasjet e reja të mjekësisë në kontekste të ndyshme të tilla si ; Etika e transplanteve, Etika e psikiatrisë, Etika e përdorimit të energjive rrezatuese në mjekësi, Etika në raport me përdorimin e teknologjisë mjekësore, Etika në kërkimet shkencore mjekësore, etj.
Kreditet: 8

Normal 0 false false false EN-US X-NONE X-NONE MicrosoftInternetExplorer4

16.10.10 Konferenca “Rëndësia e zbatimit me rigorozitet e kalendarit të vaksinimit në parandalimin e sëmundjeve infektive – Tendencat e reja për vaksinat”

16 Dhjetor 2010

Tirana International Hotel

Shoqata Pediatrike Shqiptare

Mjekë pediatër

Përditësimi I dijeve në lidhje me aplikimin e skemave të imunizimit; njohja me kombinacionet vaksinale të rekomanduara sot për moshën pediatrike.

5