slogan7-al

7 Korrik / Kukës,Leksion ““Radikalet e lira, “stresi oksidativ” dhe pasojat e dëmshme të tij në organizëm”

Titulli i aktivitetit: 7 Korrik / Kukës,Leksion ““Radikalet e lira, “stresi oksidativ” dhe pasojat  e dëmshme të tij në organizëm”
Data e zhvillimit: 07.07.2013
Vendi i organizimit: DRSKSH - Kukës
Organizatori/ofruesi: Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë
Kontakte: E-mail:  Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Farmacist
Qëllimi i aktivitetit: Dhënia e njohurive mbi radikalet e lira, pasojat e dëmshme në organizëm si dhe parandalimi i tumoreve nëpërmjet përdorimit të bimëve mjekësore.
Kreditet: 3