slogan7-al

7 Korrik/Kukës, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”

Titulli i aktivitetit: 7 Korrik/Kukës, Leksion ‘Njohuri bazë për farmakoekoniminë”
Data e zhvillimit: 07.07.2013
Vendi i organizimit: DRSKSH - Kukës
Organizatori/ofruesi: Urdhri i Farmacistëve të Shqipërisë
Kontakte: E-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Farmacist
Qëllimi i aktivitetit: Dhënia e njohurive mbi radikalet e lira, pasojat e dëmshme në organizëm si dhe parandalimi i tumoreve nëpërmjet përdorimit të bimëve mjekësore.
Kreditet: 3