slogan7-al

Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, SIDA, të moshuar me sëmundje kronike

Titulli i aktivitetit: Kujdesi Paliativ në të sëmurët terminal me kancer, SIDA, të moshuar me sëmundje kronike.
Data e zhvillimit: E përsëritur
Vendi i organizimit: Kavajë                         
Organizatori/ofruesi: Shoqata Ryder Albania
Kontaktet: Fatmir Prifti, Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë, Infermierë.
Qëllimi i aktivitetit: Ky trajnim ka për qëllim të njohë dhe të rrisë aftësinë dhe kapacitetet profesionale të mjekëve dhe infermierëve , kryesisht të shërbimit parësor, për të ofruar shërbimin bazë të Kujdesit Paliativ.
Kreditet: 51