slogan7-al

Simpozium shkencor ndërkombëtar: Mekanizmat që fshihen pas dhimbjes neuropatike dhe dhimbjes fantome"

Titulli i aktivitetit: Simpozium shkencor ndërkombëtar: Mekanizmat që fshihen pas dhimbjes neuropatike dhe dhimbjes  fantome"
Data e zhvillimit: 2/7/2010
Vendi i organizimit: Tirana International Hotel                   
Organizatori/ofruesi: Shoqata Shqiptare e trajtimit të Dhimbjes dhe e Morfologjisë Klinike
Kontaktet: Tel. 04 2375818, e-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë; Infermierë ;  Menaxherë;  Farmacistë; Punonjës Social.
Qëllimi i aktivitetit: Identifikimin e Ganglionit të rrënjës dorsale si shkaktar i shkarkesave ektopike të dhimbjes Fantome.
Kreditet: 14