slogan7-al

Workshop: Shëndeti i nënës dhe planifikimi familjar

Titulli i aktivitetit: Workshop: Shëndeti i nënës dhe planifikimi familjar
Data e zhvillimit: 17/05/2010
Vendi i organizimit: Hotel  Mondial                
Organizatori/ofruesi: Instituti  i Shëndetit  Publik
Kontaktet: Eliziana Petrela, e-mail: Kjo adresë emaili po mbrohet nga spambotet. Të duhet aktivizimi i JavaScript për me e pa.
Kategoria e  pjesëmarresve Mjekë, Infermirë, Menaxherë
Qëllimi i aktivitetit: Analizë e detajuar e gjetjeve të ADHS (studim demografik dhe shëndetësor) mbi shëndetin nënës dhe planifikim familjar..
Kreditet: 4